دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

بهاباد مرکز شهرستان بهاباد، در منتهی‌الیه شرق استان و به فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهر یزد و ۸۰ کیلومتری شهر بافق،واقع شده است. بهاباد دارای آب و هوای نیمه خشک و متوسط بارندگی ۹/۱۵۳ میلیمتر در سال می‌باشد. در قسمت غرب و جنوب دارای مناطق ییلاقی و خوش آب و هوایی است که در فصول بهار و تابستان تفریحگاه و استراحتگاه بسیاری از مردم مناطق دور و نزدیک می‌باشد.
این شهر یکی از شهرهای کویری ایران است که در حاشیه دشت لوت واقع شده ولی با این حال شهری سرسبز است. در قدیم انگور بهاباد بسیار معروف بوده‌است ولی اکنون بیشتر باغات این منطقه مربوط به پسته‌است. گویش محلی مردم این منطقه بیشتر به گویش مردم استان کرمان نزدیک می‌باشد. به عنوان مثال به آخر کلمات خود حرف «او» اضافه می‌کنند مانند اینو به جای این و کوچکو به جای کوچک. این وبلاگ به معرفی غذای محلی این شهر می‌پردازد.

آخرین مطالب

همـورو

شنبه, ۳ بهمن ۱۳۹۴، ۰۷:۲۴ ب.ظ

پیاز را خرد کرده تف میدیم بعد گوشت چرخ کرده رابا اون سرخ میکنیم بعدشم نمک وفلفل وزرد چوبه ورب گوجه همه که خوب تف داده شدند ککمی اب ( ترجیا جوش)  میریزیم میزاریم ابش تبخیر بشه وقتی دوباره تو خودش شروع به سرخ شدن کرد از روی گاز وز میداریم.  البه تودستور اصلیش سیب زمینی را نگینی خردمیکنند وقبل از همه سرخ میکنن ولی من بهجای سیب زمینی تواخرین مرحله پخت قارچ سرخ شده میریزم قارچ هانباید اب ببینند به خاطر منصوره هردفعه کمه سویا که نیم کوب کردم وتوی اب وابلیموی کم خوابوندم اضافه میکنم موقع سرو هم بهتره که یه کم گردو وفندوق اسیاب شده روش بریزیم در ضمن اگه با گوشت گاو درست کردید حتما زنجبیل ودارچینو. زیره سبز یادتون نره .

  • tali food

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی