همـورو
شنبه, ۳ بهمن ۱۳۹۴، ۰۷:۲۴ ب.ظ
پیاز را خرد کرده تف میدیم بعد گوشت چرخ کرده رابا اون سرخ میکنیم بعدشم نمک وفلفل وزرد چوبه ورب گوجه همه که خوب تف داده شدند ککمی اب ( ترجیا جوش) میریزیم میزاریم ابش تبخیر بشه وقتی دوباره تو خودش شروع به سرخ شدن کرد از روی گاز وز میداریم. البه تودستور اصلیش سیب زمینی را نگینی خردمیکنند وقبل از همه سرخ میکنن ولی من بهجای سیب زمینی تواخرین مرحله پخت قارچ سرخ شده میریزم قارچ هانباید اب ببینند به خاطر منصوره هردفعه کمه سویا که نیم کوب کردم وتوی اب وابلیموی کم خوابوندم اضافه میکنم موقع سرو هم بهتره که یه کم گردو وفندوق اسیاب شده روش بریزیم در ضمن اگه با گوشت گاو درست کردید حتما زنجبیل ودارچینو. زیره سبز یادتون نره .
- ۹۴/۱۱/۰۳
- ۱۱۹ نمایش