کوکو عدس
ابتدا عدس ها را شسته و به مدت یک ساعت خیس نمایید . سپس آن ها را با مقداری آب بپزید .
وقتی عدس پخت آن را در آبکش ریخته و اجازه دهید تا آب عدس جدا و سرد شود. سپس آن را چرخ کنید.
بعد دو قاشق آرد را به عدس اضافه کرده و مخلوط کنید .بعد دو قاشق ماست ...
دوعدد تخم مرغ ...
ونمک ریخته و مخلوط می کنیم ...
نکته : توجه کنید که ادویه ها را الان اضافه نمی کنیم . چون اضافه کردن ادویه در ابتدای کار موجب پایین آوردن کیفیت کوکوی شما خواهد شد.
سپس مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود .
در نهایت پس از استراحت دادن مواد کوکو ، ادویه را اضافه کرده و مخلوط را کنار میگذاریم
مقداری روغن در تابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. حرارت را روی متوسط گذاشته و به اندازه یک قاشق از مواد کوکو برداشته و در روغن بریزید .
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد ، آن ها را برگردانده تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود
https://telegram.me/joinchat/BqK1HwQfX4FKC4w_hthD8w
لینک گروه دستپخت خودمونی tali food☝️☝️☝️☝️☝️
- ۹۴/۱۱/۰۳
- ۲۸۴ نمایش