آش ماش
دوشنبه, ۵ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۰۹ ب.ظ
برای 4,5 نفر
دو استکان برنج،دو استکان ماش ،یک استکان لوبیا(هرنوع شد فرقی نداره)،تره هر مقدار دوست دارین،زیره یک قاشق مربا خوری،نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به مقدار لازم،گوشت ..من گوسفندی استفاده میکنم با استخوان و ..حسابی شیره بده...همه ی مواد و قاطی میکنیم به جز نمک و که آخر پخت اضافه میکنیم تردتر میشه...وقتی آشمون پخت گوش تا رو له میکنیم تا آشمون یه دست بشه بعد روغن پیاز خشییی درست میکنیم میریزیم داخلش خیلی تو طعم و خوشمزگیش تأثیر داره یه نیم ساعت،شایدم بیشتر بمونه که خوب باروغن پیازا جا بیفته هر چی بیشتر باشه طعمش بهتر میشه ..
- ۹۴/۱۱/۰۵
- ۳۳۰ نمایش