دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

بهاباد مرکز شهرستان بهاباد، در منتهی‌الیه شرق استان و به فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهر یزد و ۸۰ کیلومتری شهر بافق،واقع شده است. بهاباد دارای آب و هوای نیمه خشک و متوسط بارندگی ۹/۱۵۳ میلیمتر در سال می‌باشد. در قسمت غرب و جنوب دارای مناطق ییلاقی و خوش آب و هوایی است که در فصول بهار و تابستان تفریحگاه و استراحتگاه بسیاری از مردم مناطق دور و نزدیک می‌باشد.
این شهر یکی از شهرهای کویری ایران است که در حاشیه دشت لوت واقع شده ولی با این حال شهری سرسبز است. در قدیم انگور بهاباد بسیار معروف بوده‌است ولی اکنون بیشتر باغات این منطقه مربوط به پسته‌است. گویش محلی مردم این منطقه بیشتر به گویش مردم استان کرمان نزدیک می‌باشد. به عنوان مثال به آخر کلمات خود حرف «او» اضافه می‌کنند مانند اینو به جای این و کوچکو به جای کوچک. این وبلاگ به معرفی غذای محلی این شهر می‌پردازد.

آخرین مطالب

آش ماش

دوشنبه, ۵ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۰۹ ب.ظ

برای 4,5 نفر

دو استکان برنج،دو استکان ماش ،یک استکان لوبیا(هرنوع شد فرقی نداره)،تره هر مقدار دوست دارین،زیره یک قاشق مربا خوری،نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به مقدار لازم،گوشت ..من گوسفندی استفاده میکنم با استخوان و ..حسابی شیره بده...همه ی مواد و قاطی میکنیم به جز نمک و که آخر پخت اضافه میکنیم تردتر میشه...وقتی آشمون پخت گوش تا رو له میکنیم تا آشمون یه دست بشه بعد  روغن پیاز خشییی درست میکنیم میریزیم داخلش خیلی تو طعم و خوشمزگیش تأثیر داره یه نیم ساعت،شایدم بیشتر بمونه که خوب باروغن پیازا جا بیفته هر چی بیشتر باشه طعمش بهتر میشه ..

  • tali food

نظرات (۲)

  • میچکا بانو
  • دلم خواست :)) ..
  • رسانه بلندآوا
  • رسانه بلندآوا

    http://bolandava.ir/post/712
    کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر نام نویسنده و نام سایت مجاز است .

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی