دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

بهاباد مرکز شهرستان بهاباد، در منتهی‌الیه شرق استان و به فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهر یزد و ۸۰ کیلومتری شهر بافق،واقع شده است. بهاباد دارای آب و هوای نیمه خشک و متوسط بارندگی ۹/۱۵۳ میلیمتر در سال می‌باشد. در قسمت غرب و جنوب دارای مناطق ییلاقی و خوش آب و هوایی است که در فصول بهار و تابستان تفریحگاه و استراحتگاه بسیاری از مردم مناطق دور و نزدیک می‌باشد.
این شهر یکی از شهرهای کویری ایران است که در حاشیه دشت لوت واقع شده ولی با این حال شهری سرسبز است. در قدیم انگور بهاباد بسیار معروف بوده‌است ولی اکنون بیشتر باغات این منطقه مربوط به پسته‌است. گویش محلی مردم این منطقه بیشتر به گویش مردم استان کرمان نزدیک می‌باشد. به عنوان مثال به آخر کلمات خود حرف «او» اضافه می‌کنند مانند اینو به جای این و کوچکو به جای کوچک. این وبلاگ به معرفی غذای محلی این شهر می‌پردازد.

آخرین مطالب

گندم پیازو

چهارشنبه, ۷ بهمن ۱۳۹۴، ۰۳:۳۳ ب.ظ

ابتدا گندمه را تمیز کرده بعدشسته

بعد بامقدار زیادی پیاز میکوبیم

کمی اب روش میریزیم وگندمها رابا دست فشرده وآبها راکنار میگذاریم

مواد رادرقابلمه ریخته آب به اندازه سه تا بندانگشت وعدس به اندازه دلخواه وزردچوبه وفلفل بهش اصافه

نخود هم که ازقبل پخته بودیم اضافه میکنیم وبهش فرصت میدیم تابپزد

بعدازپخت ابایی که کنارگذاشته بودیم به مواداضافه میکنیم

روغن پیاز فراوون بازردچوبه ودارچین وفلفل روی مواد ریخته ونمک بهش اصافه میکنیم 

باشعله کم دم میگذاریم بعدازحدود یک ونیم ساعت اماده است.

  • tali food

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی