خورشت به آلو
يكشنبه, ۲ اسفند ۱۳۹۴، ۰۷:۰۷ ب.ظ
موادلازم
گوشت به اندازه دلخواه ماهیچه یاقلم
لپه .به .آلو.نمک .فلفل.زردچوبه.
پیاز. زعفران.قارچ.رب گوجه.
لیمو عمانی یاآبلیموی تازه.دارچین
ابتدا پیازرادرروعن تفت داده بعدگوشت اضافه وتفت داده زردچوبه و فلفل اضافه بعدلپه اضافه وباز تفت داده واب موردنیاز راجهت پخت درآن میریزیم بعد به های خردشده رابه ان اضافه کرده ونیم ساعت قبل ازاماده شدن الو بخارا ویک عددلیموعمانی ورب گوجه وقارچ خردشده اضافه میکنیم و10دقیقه آخر پخت زعفران و نمک ودارچین به ان اضافه میکنیم
رب گوجه راحتما درروغن سرخ کنیدتابوی خامی ان گرفته شود بعد درخورشت بریزید
اگرازبه خشک استفاده میکنید ده دقیقه دراب بریزیدواستفاده کنیدواگر ازبه تازه حتما درروعن تفت دهیدبعداضافه کنید
الو بخارا راحتما یک ساعت قبل ازاستفاده خیس کنید
لپه راهم ازقبل خیس کنید ویکی دوبار اب ان راعوص کنید
- ۹۴/۱۲/۰۲
- ۲۶۹ نمایش