دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

بهاباد مرکز شهرستان بهاباد، در منتهی‌الیه شرق استان و به فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهر یزد و ۸۰ کیلومتری شهر بافق،واقع شده است. بهاباد دارای آب و هوای نیمه خشک و متوسط بارندگی ۹/۱۵۳ میلیمتر در سال می‌باشد. در قسمت غرب و جنوب دارای مناطق ییلاقی و خوش آب و هوایی است که در فصول بهار و تابستان تفریحگاه و استراحتگاه بسیاری از مردم مناطق دور و نزدیک می‌باشد.
این شهر یکی از شهرهای کویری ایران است که در حاشیه دشت لوت واقع شده ولی با این حال شهری سرسبز است. در قدیم انگور بهاباد بسیار معروف بوده‌است ولی اکنون بیشتر باغات این منطقه مربوط به پسته‌است. گویش محلی مردم این منطقه بیشتر به گویش مردم استان کرمان نزدیک می‌باشد. به عنوان مثال به آخر کلمات خود حرف «او» اضافه می‌کنند مانند اینو به جای این و کوچکو به جای کوچک. این وبلاگ به معرفی غذای محلی این شهر می‌پردازد.

آخرین مطالب

خورشت به آلو

يكشنبه, ۲ اسفند ۱۳۹۴، ۰۷:۰۷ ب.ظ

موادلازم

گوشت به اندازه دلخواه ماهیچه یاقلم

لپه .به .آلو.نمک .فلفل.زردچوبه.

پیاز. زعفران.قارچ.رب گوجه. 

لیمو عمانی یاآبلیموی تازه.دارچین

ابتدا پیازرادرروعن تفت داده بعدگوشت اضافه وتفت داده زردچوبه و فلفل اضافه بعدلپه اضافه وباز تفت داده واب موردنیاز راجهت پخت درآن میریزیم بعد به های خردشده  رابه ان اضافه کرده ونیم ساعت قبل ازاماده شدن الو بخارا ویک عددلیموعمانی ورب گوجه وقارچ خردشده اضافه میکنیم و10دقیقه آخر پخت زعفران و نمک ودارچین به ان اضافه میکنیم 

رب گوجه راحتما درروغن سرخ کنیدتابوی خامی ان گرفته شود بعد درخورشت بریزید

اگرازبه خشک استفاده میکنید ده دقیقه دراب بریزیدواستفاده کنیدواگر ازبه تازه حتما درروعن تفت دهیدبعداضافه کنید

الو بخارا راحتما یک ساعت قبل ازاستفاده خیس کنید

لپه راهم ازقبل خیس کنید ویکی دوبار اب ان راعوص کنید

  • tali food

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی