دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

بهاباد مرکز شهرستان بهاباد، در منتهی‌الیه شرق استان و به فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهر یزد و ۸۰ کیلومتری شهر بافق،واقع شده است. بهاباد دارای آب و هوای نیمه خشک و متوسط بارندگی ۹/۱۵۳ میلیمتر در سال می‌باشد. در قسمت غرب و جنوب دارای مناطق ییلاقی و خوش آب و هوایی است که در فصول بهار و تابستان تفریحگاه و استراحتگاه بسیاری از مردم مناطق دور و نزدیک می‌باشد.
این شهر یکی از شهرهای کویری ایران است که در حاشیه دشت لوت واقع شده ولی با این حال شهری سرسبز است. در قدیم انگور بهاباد بسیار معروف بوده‌است ولی اکنون بیشتر باغات این منطقه مربوط به پسته‌است. گویش محلی مردم این منطقه بیشتر به گویش مردم استان کرمان نزدیک می‌باشد. به عنوان مثال به آخر کلمات خود حرف «او» اضافه می‌کنند مانند اینو به جای این و کوچکو به جای کوچک. این وبلاگ به معرفی غذای محلی این شهر می‌پردازد.

آخرین مطالب

دلمه برگ مو

چهارشنبه, ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۲:۴۱ ب.ظ

پیاز رارنده کرده درروغن سرخ میکنیم بعدگوشت چرخ کرده اضافه کرده تفت داده بعد زردچوبه.نمک.دارچین وسبزی خشک معطر مثل مرزه وشوید اضافه میکنید برنج راکه قبلاباعدس سیاه وسبزخیس کردید دو سه مرتبه آب انراعوض کرده وموادی که اماده کردیم داخل برنج میریزید بعد موادرا مزه کنیدکه بی نمک نباشدسپس ازمواد داخل برگ ریخته وبپیچید

بعدازپخت دلمه ها یک لیوان شکر باکمی اب خیس کنید بعد از اب شدن شکر نصف لیوان سرکه داخل ان بریزید (شکر وسرکه به اندازه یک دیگ بزرگ )  اگر دیگ دلمه کوچیک هست شکروسرکه راکمترکنیدومایع شکروسرکه را روی دلمه بریزید ده دقیه بجوشه بعد گاز راخاموش کنیدوبعد از ده دقیقه دلمه هارا یکباره داخل سینی بریزید  نوش جان

میتونید داخل برنج لپه هم اضافه کنید یالوبیای نیم پز

زیره نیم کوب وکمی زعفرون هم داخل گوشت وپیازبریزید


  • tali food

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی