دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

بهاباد مرکز شهرستان بهاباد، در منتهی‌الیه شرق استان و به فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهر یزد و ۸۰ کیلومتری شهر بافق،واقع شده است. بهاباد دارای آب و هوای نیمه خشک و متوسط بارندگی ۹/۱۵۳ میلیمتر در سال می‌باشد. در قسمت غرب و جنوب دارای مناطق ییلاقی و خوش آب و هوایی است که در فصول بهار و تابستان تفریحگاه و استراحتگاه بسیاری از مردم مناطق دور و نزدیک می‌باشد.
این شهر یکی از شهرهای کویری ایران است که در حاشیه دشت لوت واقع شده ولی با این حال شهری سرسبز است. در قدیم انگور بهاباد بسیار معروف بوده‌است ولی اکنون بیشتر باغات این منطقه مربوط به پسته‌است. گویش محلی مردم این منطقه بیشتر به گویش مردم استان کرمان نزدیک می‌باشد. به عنوان مثال به آخر کلمات خود حرف «او» اضافه می‌کنند مانند اینو به جای این و کوچکو به جای کوچک. این وبلاگ به معرفی غذای محلی این شهر می‌پردازد.

آخرین مطالب

قاطق شیرین

يكشنبه, ۱۸ بهمن ۱۳۹۴، ۰۷:۰۹ ب.ظ

طرزتهیه قاطق شیرین .4نفر

سیاهدونه وتخم گشنیزیک ق غ.هل باد 2عدد

هل معمولی 4عدد .زیره سیاه یک ق چ

شکر یک لیوان

آردگندم یک لیوان سرخالی.روغن 2ق غ

تمام مواد راآسیاب کرده ودرروغن کمی تفت میدهیم سپس آرد اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا رنگ آرد قهوه ای روشن شود سپس سه لیوان آب درآن ریخته وهم میزنیم تا موادگلوله نشودوشکر راریخته حدود15دقیقه بعد آماده هست

  • tali food

نظرات (۱)

  • مهندس رضا عباسی
  • بهاباد باید جالب باشه
    من مشابه این غذا رو تو شهرای دیگه دیدمولی با شناختی که من از صلیقه ی عالی مردم یزد دارم حتما باید جهت خوردن این غذا هم که شده سفری به یزد کنم
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی