نون کماج
دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۰۹:۲۵ ب.ظ
مانند خمیر نان های معمولی خمیر آن تهیه می شود اما من به جای اینکه خودم خمیرکنم خمیرآماده از نونوایی میگیرم مثلا واسه 4 (چونه) خمیر ، یه لیوان ماست بادوتا تخم مرغ قاطی کنیدیه کم نمک بهش اضافه کنید وکمی سیاهدونه .زعفرون.گل زرد ریخته داخلش ومخلوط راخوب ورز بدین بعد15دقیقه بذاریدخمیراستراحت کنه بعد ته قابلمه روغن ریخته وموادی که آماده کردید داخلش بریزیدو درش رابذارید حتما شعله کم باشه تاخوب بپزه اگرشعله زیادباشه سریع ته کماج سرخ میشه ووسط اون خمیرمیمونه بعدازاینکه یه طرفش سرخ شد برعکسش کنیدتاروی کماچ هم سرخ بشه
لبته اگردر فرپختین یه قابلمه کوچیک داخلش آب بریزید بذارید گوشه فر که هوای داخل فرنمداربشه وخشک نشه
کماج زیر در فر پخته شده
- ۹۴/۱۰/۲۸
- ۳۰۰ نمایش