دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

بهاباد مرکز شهرستان بهاباد، در منتهی‌الیه شرق استان و به فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهر یزد و ۸۰ کیلومتری شهر بافق،واقع شده است. بهاباد دارای آب و هوای نیمه خشک و متوسط بارندگی ۹/۱۵۳ میلیمتر در سال می‌باشد. در قسمت غرب و جنوب دارای مناطق ییلاقی و خوش آب و هوایی است که در فصول بهار و تابستان تفریحگاه و استراحتگاه بسیاری از مردم مناطق دور و نزدیک می‌باشد.
این شهر یکی از شهرهای کویری ایران است که در حاشیه دشت لوت واقع شده ولی با این حال شهری سرسبز است. در قدیم انگور بهاباد بسیار معروف بوده‌است ولی اکنون بیشتر باغات این منطقه مربوط به پسته‌است. گویش محلی مردم این منطقه بیشتر به گویش مردم استان کرمان نزدیک می‌باشد. به عنوان مثال به آخر کلمات خود حرف «او» اضافه می‌کنند مانند اینو به جای این و کوچکو به جای کوچک. این وبلاگ به معرفی غذای محلی این شهر می‌پردازد.

آخرین مطالب

نون کماج

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۰۹:۲۵ ب.ظ

مانند خمیر نان های معمولی خمیر آن تهیه می شود اما من به جای اینکه خودم خمیرکنم خمیرآماده از نونوایی میگیرم مثلا واسه 4 (چونه) خمیر ، یه لیوان ماست بادوتا تخم مرغ قاطی کنیدیه کم نمک بهش اضافه کنید وکمی سیاهدونه .زعفرون.گل زرد ریخته داخلش ومخلوط راخوب ورز بدین بعد15دقیقه بذاریدخمیراستراحت کنه بعد ته قابلمه روغن ریخته وموادی که آماده کردید داخلش بریزیدو درش رابذارید حتما شعله کم باشه تاخوب بپزه اگرشعله زیادباشه سریع ته کماج سرخ میشه ووسط اون خمیرمیمونه بعدازاینکه یه طرفش سرخ شد برعکسش کنیدتاروی کماچ هم سرخ بشه

لبته اگردر فرپختین یه قابلمه کوچیک داخلش آب بریزید بذارید گوشه فر که هوای داخل فرنمداربشه وخشک نشه

کماج زیر در فر پخته شده

   komaj                              

  • tali food

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی