دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

غذاهای سنتی و محلی بهاباد

دستپخت های خودمونی

بهاباد مرکز شهرستان بهاباد، در منتهی‌الیه شرق استان و به فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهر یزد و ۸۰ کیلومتری شهر بافق،واقع شده است. بهاباد دارای آب و هوای نیمه خشک و متوسط بارندگی ۹/۱۵۳ میلیمتر در سال می‌باشد. در قسمت غرب و جنوب دارای مناطق ییلاقی و خوش آب و هوایی است که در فصول بهار و تابستان تفریحگاه و استراحتگاه بسیاری از مردم مناطق دور و نزدیک می‌باشد.
این شهر یکی از شهرهای کویری ایران است که در حاشیه دشت لوت واقع شده ولی با این حال شهری سرسبز است. در قدیم انگور بهاباد بسیار معروف بوده‌است ولی اکنون بیشتر باغات این منطقه مربوط به پسته‌است. گویش محلی مردم این منطقه بیشتر به گویش مردم استان کرمان نزدیک می‌باشد. به عنوان مثال به آخر کلمات خود حرف «او» اضافه می‌کنند مانند اینو به جای این و کوچکو به جای کوچک. این وبلاگ به معرفی غذای محلی این شهر می‌پردازد.

آخرین مطالب

کوفته بهابادی

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۰۹:۱۶ ب.ظ

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 500گرم
برنج یک فنجان
عدس یک فنجان
گوجه 200گرم
رب گوجه 2ق غ
سبزی مرزه به مقداردلخواه
نمک.فلفل.زردچوبه.ادویه به اندازه لازم
تخم مرغ یک عدد
پیاز 2عدد

طرز تهیه:
ابتدا برنج وعدس راشسته وباگوشت چرخ کرده قاطی می کنیم وسپس نمک وفلفل وزردچوبه وتخم مرغ وسبزی رااضافه کرده خوب ورز میدهیم وبه صورت گلوله شکل میدهیم ودریخچال میذاریم

پیاز رارنده کرده ودرروغن تفت میدهیم بعدرب گوجه رااضافه کرده تفت داده وسپس گوجه رنده شده راداخلش ریخته وخوب تفت میدهیم سپس زردچوبه ونمک وفلفل به آن اضافه میکنیم بعد به اندازه آب یک آبگوشت آب داخل آن میریزیم سپس کوفته راداخل آب درحال جوش ریخته واجازه میدهیم تاجا بیفتدحدودا یک ونیم ساعت

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۴/۱۰/۲۸
  • ۱۵۹ نمایش
  • tali food

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی